2 липня 2014 р.

Інтерактивна мапа місць компактного розміщення в Запорізькій області переселенців із зони військового конфлікту на сході України (ОНОВЛЕНО 09.07.2014)

Проект, що спочатку замислювався як аналітичний, значною мірою перетворився на гуманітарний. На інтерактивній мапі позначені місця компактного розміщення на теренах Запорізької області тимчасових переселенців із зони конфлікту на сході України.

Якщо Вам достоменно відомо, де у Вашому місті проживать біженці із Донецької, Луганської областей та АРК -  надсилайте інформацію на скриньку проекту.



Щоденник проекту


16.07.2014. Інтерактивну мапу розміщено на порталі TEXTY.ORG.UA.

09.07.2014. "Fail fast". Від багатьох задумок щодо мапи довелось відмовитися через безліч причин, і не в останню чергу, через брак досвіду роботи з інтерактивними мапами. Проте на неї було нанесено багато нових місць поселень завдяки інформаційній підтримці організації "Біженці в Запоріжжі". Мапа дещо спростилася, і тепер легше сприймається. За домовленістю із волонтерськими лідерами на ній навмисно не позначаються точні адреси розміщення переселенців через осторогу щодо провокацій та цілу низку заборон із боку психологів.

06.07.2014. Запоріжжя продовжує приймати біженців зі сходу. За даними облдержадміністрації на території міста і області розміщено понад 2600  переселенців. Проте офіційна і точна інформація щодо місць їх тимчасового перебування у мережі відсутня або значно розпорошена. Ця карта почала вибудовуватись по Запорізькій області на відомостях, наданих:


How it is made

  • Створення мапи -cartodb.com
  • Набір іконок - Icons8 Metro Style Icons
  • Посилання в Infowindow: <a href="{{url}}" target="blank">докладніше</a>
  • Ілюстрація

Додати коментар:

Немає коментарів :

Дописати коментар