9 червня 2015 р.

Як ефективно працювати із інтерактивним аналізом зовнішньої торгівлі Запорізької області?

Розпочніть свою роботи із додаток із перегляду інформації в режимі швидкого огляду.


Перед Вами – карта країн-партнерів із діаграмами, які відображають структуру торгових відносин. Параметри для вибору напряму торгівлі (експорт/імпорт) та ступеню деталізації даних для відображення на карті розміщено зліва.



Для навігації по карті та зміни масштабу використовуйте панель, яка зявляється зліва зверху при наведенні курсора на карту.



Для підсвітки на карті товарного розділу, який Вас цікавить – оберіть його назву (лівий клік) зі списку зліва. Для виходу із режиму перегляду – знову зробіть лівий клік на назві розділу.



Перехід до режиму детального аналізу товарних поставок і коротка пам’ятка, щодо порядку роботи з інформаційними блоками знаходиться відразу під заголовком додатку.



Для отримання необхідної інформації щодо обсягів, вартості та георгафії поставок товарів дотримуйтесь такої загальної послідовності дій:

1. Вибір режимів перегляду інформації та побудова сегментної структури поставок товарів



2. Вибір сегменту для побудови таблиці із детальною інформацією щодо вартості та обсягів поставок товарів на рівні обраного коду УКТ ЗЕД (відповідного сегменту)



3. Вибір товару із таблиці для побудови графіку ціни та карти поставок внизу



В цілому, взаємодія із інформаційними блоками в режимі детального аналізу виглядає таким чином:



Зверніть увагу, що при цьому інформація щодо цін товарів на рівні 10-го знаку УКТ ЗЕД буде доступна, якщо обрати 6 знаків коду для відображення на першому кроці.


Перейти до роботи з інтерактивним додатком





Додати коментар:

Немає коментарів :

Дописати коментар